• do
  22
  nov
  2018
  17:00

  Zoals eerder aangekondigd zal op donderdag 22 november de laatste Cubox bijeenkomst van 2018 plaatsvinden. En wat voor een. We hebben voor jullie een bijzonder gevarieerd programma met spanning, ontspanning en veel humor waaraan bijna niet te ontsnappen valt!

  We starten het programma met een bezoek aan de Escape Rooms van City Resort. Met je groep word je opgesloten en binnen deze besloten ruimte krijg je een uur de tijd om eruit te ontsnappen. Door een aantal puzzels op te lossen kun je bij de uitgang komen.

  Wijziging in het programma!

  Het eerste deel wordt een wisselprogramma. Naast een bezoek aan de escape rooms brengen we ook een bezoek aan de de Bauland Kliniek (voorheen Sanavisie). Hier krijg je een presentatie over plastische chirurgie en een rondleiding door de kliniek en OK.

  Na het wisselprogramma gaan we aan tafel voor het diner en we sluiten het jaar af met een knaller: het komische cabaret-duo Joep (van Deudekom) en Rob (Urgert).

  Rond de klok van 19.00 uur gaan we zelf ‘aan tafel’ om een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen. Tijdens het diner zullen we per gang wisselen van tafel zodat ook het netwerk element aandacht krijgt tijdens deze avond. Onze voorzitter zal de bekende korte jaarvergadering houden en we zullen afscheid nemen van drie zeer gewaardeerde bestuursleden: Maaike Walraven, Emile Willems en Philip van Haeren.

  De avond sluiten we af met een knaller, namelijk met het komische cabaret-duo Joep van Deudekom en Rob Urgert. Als duo zijn Joep en Rob bekend van de tv-programma's ‘De Kwis’, 'Onder de tram' en 'Tussen de Oren'. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz, waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Hoe kan iemand succesvol worden? Beide heren ‘verduidelijken’ dit middels bijzondere foto's, filmpjes en experimenten. Kortom: humor en inhoud op niveau!

  Wie even lekker wil ontsnappen aan ‘business as usual’ , komt donderdag 22 november naar Fitland.

  Voor dit bijzondere programma willen we ook graag uw partner uitnodigen. Een mooie mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met uw ondernemersnetwerk tijdens een avond vol vermaak.

  De bijdrage van € 27,50 per deelnemer wordt op de gebruikelijke wijze geïncasseerd.

  Cubox Bestuur

  Programma:
  Datum: 22 november 2018
  Locatie: Fitland Mill

  17.00     Inloop
  17.30     Wisselprogramma: Escape rooms City Resort/Bezoek aan de Bauland Kliniek
  19.00     Aan tafel voor een 3-gangen diner
  20.00     Jaarvergadering met afscheid 3 bestuursleden
  21.00     Joep van Deudekom & Rob Urgert
                Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?
  22.00     Einde programma + ontsnappingsborrel

   

 • wo
  19
  sep
  2018
  17:00Cuijk

  Woensdag 19 september jl. was het weer zover. Een bijzondere bijeenkomst van Cubox, waarbij de "bloemetjes buiten werden gezet".
  De bijeenkomst begon onder zomerse omstandigheden bij Restaurant De Horizon aan de Maaskade in Cuijk. Daar werd op het heerlijke buitenterras, met uitzicht op de Maas, door de leden van Cubox genoten van een verfrissend drankje en een heerlijk voorafje. De verleiding om de hele avond te blijven zitten was groot, maar er was een actief programma: de ene groep leden vertrok naar Florius in Cuijk en de tweede groep vertrok naar Boomkwekerij Ebben in Beers voor een uitgebreid bedrijfsbezoek. Daarna ging de groep terug naar De Horizon waar nog lang werd nagetafeld op Bourgondische wijze.

 • do
  14
  jun
  2018
  17.00 uurBoxmeer

  Terugblik 'CuBox on the Move’

  Op donderdag 14 juni jl. was "Cubox on the Move". De hartelijke, informele ontvangst was bij Mondial van Dijk, waar wij onder het genot van een heerlijk soepje bijgepraat zijn door Roel en Stijn van Dijk over de activiteiten van Mondial Van Dijk. Emile Willems gaf een uiteenzetting over de groepen voor de bedrijfsbezoeken en daarna vertrokken groep 1 en 2 naar VTS en groep 3 en 4 naar Elpress, waarbij driftig gecarpooled werd (on the move dus). De ontvangst bij VTS door Erik Stevens en Joost Hafmans was uiterst hartelijk en uitnodigend. Een zeer indrukwekkend en bevlogen verhaal van een ondernemer die op grote schaal gebruik maakt van de nieuwste technologiën in transport.
  Bij Elpress werden wij allerhartelijkst ontvangen door vader en zoon Martien en Jannes Voss. Zij hebben ons een uitgebreide kijk in de keuken en in hun wereldwijde activiteiten op het gebied van hygiëne gegeven.
  De avond werd in aangename sfeer afgesloten met een barbecue bij 't Huys op de Hei, waar alle leden zeer gastvrij werden verwelkomd door Nancy Fransman.

  Kortom een 'beweeglijke' avond met een goede sfeer. Het bestuur heeft dan ook lovende reacties ontvangen over deze avond.

  Hieronder een korte impressie:

 • do
  01
  mrt
  2018