• do
  22
  nov
  2018
  17:00

  De steekwoorden van de Cubox bijeenkomst van 22 november 2018 bij Fitland in Mill waren "spanning, ontspanning en veel humor".

  Na de presentatie over de werkzaamheden van de Baulandkliniek, een bezoek aan de OK en aan de Escaperooms was er tijd om in een ontspannen sfeer gezellig aan ronde tafels te dineren. Daarna werd op ludieke wijze afscheid genomen van de aftredende bestuursleden - Maaike Walraven, Philip van Haeren en Emile Willems - waarbij laatstegenoemde werd benoemd tot erelid van Cubox. Zij ontvingen een speciaal voor hen geschreven gedicht en een boom, passend bij hun geboortemaand.

  De bijeenkomst werd afgesloten middels een interactieve kwis, gepresenteerd door het komische cabaret-duo Joep en Rob met als thema "Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's". Dit leverde hilarische uitspraken en uitkomsten op.

  De avond werd in de bar afgesloten met een borrel en napraten.

 • wo
  19
  sep
  2018
  17:00Cuijk

  Woensdag 19 september jl. was het weer zover. Een bijzondere bijeenkomst van Cubox, waarbij de "bloemetjes buiten werden gezet".
  De bijeenkomst begon onder zomerse omstandigheden bij Restaurant De Horizon aan de Maaskade in Cuijk. Daar werd op het heerlijke buitenterras, met uitzicht op de Maas, door de leden van Cubox genoten van een verfrissend drankje en een heerlijk voorafje. De verleiding om de hele avond te blijven zitten was groot, maar er was een actief programma: de ene groep leden vertrok naar Florius in Cuijk en de tweede groep vertrok naar Boomkwekerij Ebben in Beers voor een uitgebreid bedrijfsbezoek. Daarna ging de groep terug naar De Horizon waar nog lang werd nagetafeld op Bourgondische wijze.

 • do
  14
  jun
  2018
  17.00 uurBoxmeer

  Terugblik 'CuBox on the Move’

  Op donderdag 14 juni jl. was "Cubox on the Move". De hartelijke, informele ontvangst was bij Mondial van Dijk, waar wij onder het genot van een heerlijk soepje bijgepraat zijn door Roel en Stijn van Dijk over de activiteiten van Mondial Van Dijk. Emile Willems gaf een uiteenzetting over de groepen voor de bedrijfsbezoeken en daarna vertrokken groep 1 en 2 naar VTS en groep 3 en 4 naar Elpress, waarbij driftig gecarpooled werd (on the move dus). De ontvangst bij VTS door Erik Stevens en Joost Hafmans was uiterst hartelijk en uitnodigend. Een zeer indrukwekkend en bevlogen verhaal van een ondernemer die op grote schaal gebruik maakt van de nieuwste technologiën in transport.
  Bij Elpress werden wij allerhartelijkst ontvangen door vader en zoon Martien en Jannes Voss. Zij hebben ons een uitgebreide kijk in de keuken en in hun wereldwijde activiteiten op het gebied van hygiëne gegeven.
  De avond werd in aangename sfeer afgesloten met een barbecue bij 't Huys op de Hei, waar alle leden zeer gastvrij werden verwelkomd door Nancy Fransman.

  Kortom een 'beweeglijke' avond met een goede sfeer. Het bestuur heeft dan ook lovende reacties ontvangen over deze avond.

  Hieronder een korte impressie:

 • do
  01
  mrt
  2018