Evenement details:

 • wo
  19
  sep
  2018

  CuBox zet de bloemetjes buiten

  17:00Cuijk

  Bij een wereldwijd opererende organisatie denk je al snel aan de grote multinationals. Waar je niet zo snel aan denkt is het bedrijf bij jou om de hoek.
  Wat een kans!
  Op 19 september trekken we de laarzen aan om de bloemetjes buiten te gaan zetten. We gaan het verhaal horen en beleven van twee internationaal opererende organisaties die niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk hun ‘kiem’ in de ‘Land van Cuijkse’ grond hebben.

  Wim van den Hoogen van Florius Flowers uit Cuijk bestuift ons die middag met zijn passie voor bloemen. Tenminste, als hij op dat moment niet weggeroepen is om in Afrika zijn bloemen te bekijken op een van de plantages. Bloemen kweken in Ethiopia en Kenia, om ze via Cuijk wereldwijd vers te leveren. Daar moet een innovatief en doordacht proces aan ten grondslag liggen.
  Dirk en Toon Ebben van Boomkwekerij Ebben uit Beers ontvangen ons die middag buiten in één van de vele boomkwekerijen. Jaarlijks een half miljoen bomen wereldwijd leveren, dat vraagt meer dan alleen groene vingers.
  Wat maakt dat zij de wereld over zijn gegaan? Hoe zijn ze daar toe gekomen? Wat heeft hun pad daarbij gekruist? Het komt aan de orde en anders vragen we het gewoon.
  De innerlijke mens wordt ook deze dag goed verzorgd. Waar en hoe we daar invulling aan geven dat blijft nog even een verrassing. Weer of geen weer, feit is dat je je laarzen alvast klaar kunt zetten.
  Nadere details volgen over enkele weken.

  Globale samenstelling van het programma:

  17.00 - 17.30     Verzamelen bij ???, een korte introductie en een eerste hap eten
  17.30 - 17.45     Vertrek naar jouw eerste bedrijfsbezoek
  17.45 - 18.45     Bedrijfsbezoek 1
  18.45 - 19.00     Op weg naar jouw tweede bedrijfsbezoek
  19.00 - 20.00     Bedrijfsbezoek 2
  20.00 - 20.15     Verzamelen bij ???
  20.15 - 22.30     Tijd om ‘de bloemetjes buiten te zetten’ tijdens de informele en culinaire voortzetting van het programma.

   Meld je aan via http://www.cubox.nl/Cubox/aanmeldformulier.php