arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Agenda

donderdag 07 apr

De Expo New Energy editie Waterstof en meer wordt georganiseerd van 7 tot en met 9 april in Inspyrium te Cuijk. In een energieke ambiance wordt je meegenomen in de wereld van waterstof en nieuwe energie.

Met een bezoek aan de Waterstofstraat maak je in levenden lijve kennis met de mogelijkheden van waterstof. Van de tractor tot de vuilniswagen en van de stadsbus tot de graafmachine; alle voertuigen op deze straat werken op waterstof. Dankzij de deelname van diverse regionale aanbieders van nieuwe energie aan de Expo wordt er een compleet aanbod gepresenteerd. Kortom: ontdek hoe jij een bijdrage kan gaan leveren aan een duurzame toekomst tijdens een inspirerende netwerkbijeenkomst op 7 april.
Cubox en de Industriële kring zullen gezamenlijk deelnemen aan het ondernemers evenement op deze donderdag avond.
In een inspirerende omgeving zullen interactieve netwerk sessies plaatsvinden waarbij de energie transitie voor het Land van Cuijk centraal staat.
Het eerste echte event na ruim 2 jaar! Daar wil je bij zijn!
Zet hem vast in je agenda, het definitieve programma volgt.

dinsdag 24 mei

Gezond ondernemerschap

Na de bijeenkomst op de Energy New Expo is het tijd voor de eerste Cubox bijeenkomst van dit jaar. Op dinsdag 24 mei staat gezondheid centraal. We staan stil bij verschillende manieren waarop gezondheid en ondernemerschap met elkaar verweven worden. We starten vanaf 16.00 uur bij Strandpaviljoen Évive Aan Het Water waar je kan parkeren. Hier zal Frits van Eerd zijn visie op dit thema met ons delen, waarna Joop Bosmans ons meeneemt in hoe je dat als lokale supermarkt invult.

Hoe dit lokaal wordt ingevuld gaan we na een korte busrit zelf ervaren. We gaan in verschillende groepen op supermarktsafari bij Jumbo Bosmans, worden bij het naastgelegen Office Center wegwijs gemaakt in hoe voeding je lichaamsfuncties en gezondheid beïnvloedt en gaan tenslotte bij Fysiotherapie Hofmans Van Benthum ervaren hoe bewegen en je levensstijl je gezondheid bevorderen. Na dit bezoek worden we teruggebracht naar Évive Aan Het Water waar we onze ervaringen tijdens de netwerkborrel kunnen uitwisselen.

Het wordt een actieve en inspirerende bijeenkomst, waarna je gegarandeerd op een andere manier naar de producten in de winkel kijkt. Dat wil je niet missen!

Programma:
16.00 uur Ontvangst bij Standpaviljoen Évive Aan Het Water
17.00 uur Inleiding door Frits van Eerd en Joop Bosmans
18.15 uur Buffet
19.00 uur Busrit naar Jumbo Bosmans
19.30 uur Start vervolgprogramma
21.00 uur Terugrit naar Standpaviljoen Évive Aan Het Water
21.30 uur Netwerkborrel

vrijdag 23 sep

Jubileumfeest Cubox

donderdag 24 nov