arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Bedrijvig Beurs Daag Cubox Uit!

14 september 2017

Dit was het thema van de Cubox-bijeenkomst van 14 september jl. Na het genieten van een italiaans buffet op het “stormvaste” dakterras van het Inspyrium in Cuijk hebben wij kennisgemaakt met een drietal vormen van presenteren.
Als eerste gaf Paul van Schaijik – voormalig directeur van de gelijknamige winkelketen – een boeiende, interactieve presentatie over zijn ondernemersbeslissingen. Aan de hand van een aantal eigenzinnige quotes werden de Cubox-ondernemers uitgedaagd mee te denken over presenteren en ondernemen in deze tijd.

Vervolgens gingen de ondernemers de beursvloer op om de stands van 15(!) Cubox-leden, die zichzelf en hun onderneming hier op een eigen en soms eigenzinnige manier presenteerden, te beoordelen op hun presentatiekwaliteiten, wat soms hilarische situaties opleverde.

Na het gezamenlijke beursbezoek werd er aangesloten bij de businessclubs van JVC en NEC voor een boeiende en opzwepende presentatie van supermarkteigenaar én bekendste voetbalscheidsrechter van ons land – Björn Kuipers – , waarbij met name ‘hele snelle beslissingen’ aan de orde zijn gekomen.
Cubox-lid Margo van Dijk wist zelfs zo snel en adequaat beslissingen te nemen, dat zij de prijs – een voetbal  – mee naar huis mocht nemen.
Na het afsluitende vuurwerk, kon er onder het genot van een drankje nog uitgebreid nagepraat worden door exposanten en presentatoren.
Het was een meer dan geslaagde bijeenkomst!