arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Terugblik ‘Cubox on the Move’

14 juni 2018 om 17:00 uur

Op donderdag 14 juni jl. was “Cubox on the Move”. De hartelijke, informele ontvangst was bij Mondial van Dijk, waar wij onder het genot van een heerlijk soepje bijgepraat zijn door Roel en Stijn van Dijk over de activiteiten van Mondial Van Dijk. Emile Willems gaf een uiteenzetting over de groepen voor de bedrijfsbezoeken en daarna vertrokken groep 1 en 2 naar VTS en groep 3 en 4 naar Elpress, waarbij driftig gecarpooled werd (on the move dus). De ontvangst bij VTS door Erik Stevens en Joost Hafmans was uiterst hartelijk en uitnodigend. Een zeer indrukwekkend en bevlogen verhaal van een ondernemer die op grote schaal gebruik maakt van de nieuwste technologiën in transport.
Bij Elpress werden wij allerhartelijkst ontvangen door vader en zoon Martien en Jannes Voss. Zij hebben ons een uitgebreide kijk in de keuken en in hun wereldwijde activiteiten op het gebied van hygiëne gegeven.
De avond werd in aangename sfeer afgesloten met een barbecue bij ’t Huys op de Hei, waar alle leden zeer gastvrij werden verwelkomd door Nancy Fransman.

Kortom een ‘beweeglijke’ avond met een goede sfeer. Het bestuur heeft dan ook lovende reacties ontvangen over deze avond.

Hieronder een korte impressie: