arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Terugkoppeling Bijeenkomst ‘Buitenplaats Zevenhutten’

18 september 2019, 17.00 uur

Bezoek Buitenplaats Zevenhutten

Met de ogen nog niet geheel droog na een indrukwekkende uitvaart liepen we, een dag later, binnen bij het crematorium van de familie Schrijen. Ze hebben een uitvaartcentrum genaamd  Buitenplaats Zevenhutten. Waarom Buitenplaats hoor ik je denken. Ga gewoon eens kijken en je zult het begrijpen. Het is een prachtig gebouw op een unieke locatie met een warme uitstraling en sfeervol meubilair. Het geheel wordt omringd door grazende dames. De omgeving is rijk aan eekhoorns, dassen, vlinders en meer natuurschoon. Het is veel meer dan een plaats van afscheid. Het is ook een ontmoetingsplek waar je kunt wandelen, fietsen, lunchen of een kop koffie kunt gaan drinken. En overal binnen kun je naar buiten kijken.

Bianca en Piet Schrijen nodigden ons uit om deze plek met hen te omarmen als een fijne locatie waar herinneringen een plek krijgen. Geheel in het thema heeft Patrick Lambrechts, partner bij Bol adviseurs een lezing gegeven, waarbij onderwijl heerlijke gerechten werden geserveerd aan de leden van Cubox. Hij sprak tijdens deze lezing over de schijf van 5 rondom je bedrijfsoverdracht. Dat het beter is dit vooraf, voor je eventuele overlijden te regelen dan na de dood. Zo is niet alleen de administratieve rompslomp hiermee verholpen, wat rust geeft in deze dan toch al moeilijke tijd. Het geeft de nabestaanden ook belastingdienst-technisch veel voordelen.

Na een overheerlijk toetje was het tijd om de benen te strekken en volgde er een uitgebreide rondleiding. Van de aula naar de familiekamer, naar de oven en de bijbehorende ruimte achter de schermen. Erg indrukwekkend.

Afsluitend hebben we er een glaasje wijn op gedronken en geproost op het leven!
Organisatie, Bedankt!