arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Komptech Sambeek

Dé specialist voor huisvestingssystemen voor pluimvee
Zoek je een betrouwbare professional die je in kunt schakelen voor oplossingen omtrent huisvestingssystemen voor pluimvee? Komptech uit regio Noord-Brabant is al ruim 40 jaar actief in de pluimvee- en varkenshouderij. Wij leveren en installeren kwalitatief hoogwaardige systemen, ontwikkelen diverse apparatuur en lossen zonder moeite technische problemen in jouw veehouderij op. Tevens leveren wij ook losse componenten van systemen. Ontdek direct onze diensten en producten!

Huisvestingssystemen en andere oplossingen voor pluimvee
Als Nederlandse dealer van gerenommeerde merken combineren wij de voordelen van een grote internationale organisatie met de voordelen van een lokaal bedrijf. Wij zijn de officiële importeur in Nederland en België van het merk Lubing (drinking systems), welke drinkwatersystemen, eiertransportsystemen en koelsystemen levert. Daarnaast zijn wij de agent voor Hellmann Poultry huisvestingssystemen. Wij leveren de volgende diensten/oplossingen:

  • Huisvestingssystemen voor pluimvee
  • Drinkwatersystemen
  • Eiertransportsystemen
  • Klimaatsystemen
  • Blue Breeze koeling
  • Diensten omtrent service en onderhoud

Ontdek onze persoonlijke diensten
Wij leveren te allen tijde kwalitatief hoogwaardige A tot Z service en zijn altijd goed en direct beschikbaar. Wij werken met korte lijntjes en denken zeer oplossingsgericht. Ervaar je een plotseling probleem en moet je direct een professional inschakelen? Ook voor acute storingen en service staat Komptech voor je klaar. Of je nu interesse hebt in huisvestingssystemen voor pluimvee, klimaatsystemen of drinkwatersystemen: Komptech uit regio Noord-Brabant is je graag van dienst.

Contactpersoon: Timmy Barten
Radioweg 7
5836 CD Sambeek
info@komptech.nl
www.komptech.nl