arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Connector

Als het niet goed gaat met uw onderneming bezorgt dit u slapeloze nachten. U bespreekt uw problemen met uw omgeving maar niemand lijkt echt een oplossing te hebben of u te steunen. Het liefst zou u het als ondernemer allemaal zelf willen oplossen maar dit gaat niet altijd. Wij zien dat ondernemers genoeg plannen hebben, maar moeite hebben met de implementatie daarvan.

Waar andere partijen die u kunnen helpen weinig kritisch zijn en traag werken zonder veel resultaat te boeken, doet Connector het anders. Zonder dikke rapporten, mét een duidelijk visie, een eerlijke mening en hands-on mentaliteit.

Connector biedt u een neutrale en onafhankelijke blik die u helpt met het stellen van prioriteiten en het maken van organisatie-  en investeringsbeslissingen. Als u uw bedrijfsprestaties wilt verbeteren of op zoek bent naar een sparringpartner om uw bedrijfsvisie mee te concretiseren. Geen dikke rapporten en ingewikkelde woorden waar niemand wat van begrijpt. Wij geloven in een duidelijk actie plan, dat we samen gaan implementeren.

“Connector, je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!”

Contactpersoon: Walter Arends

M: 06-23227085
E: w.arends@connectorbv.nl

www.connectorbv.nl

shapeimage_1