arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Countus Accountants en Adviseurs

Countus accountants + adviseurs is een accountants- en adviesorganisatie met al 100 jaar ervaring en ruim 600 betrokken medewerkers, verspreid over 24 vestigingen.

Wij geloven dat we ondernemers moeten laten ondernemen. Ze laten doen waar ze goed in zijn. Hun droom laten najagen. Zodat zij het beste uit zichzelf halen. En hun bedrijf kunnen laten groeien.

Van generatie op generatie zijn we tot in de details bezig met het delen van cijfers. Daarin blinken we uit doordat we scherp ondernemen, lef tonen én op het juiste moment kansen herkennen. We verbinden cijfers aan mensen en mensen aan cijfers. Nauwkeurig. Betrouwbaar. We zijn doortastend, ambitieus en we weten waar we over praten.

We zien een wereld die razendsnel verandert. Een wereld waarin de wet- en regelgeving continu wijzigt. En dat heeft impact op ondernemers. Én vraagt om een andere manier van werken. Daarom denken we bij Countus van buiten naar binnen, in plaats van andersom.

Dat betekent ook dat we specialisten inschakelen als dat nodig is. Daar wordt niet alleen de ondernemer beter van, onze adviseurs ook. Zij krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en om de allerbeste te zijn. Generiek, maar ook branchegespecialiseerd en gericht. Zij zijn dé partner voor praktische vragen over jaarcijfers, accountantscontroles en omzetbelasting. En voor bredere vraagstukken over financiering, subsidies, bedrijfsopvolging en vergunningen.

Ons doel? Succesvol en volledig ontzorgde ondernemers. Ondernemers die we proactief van goed advies voorzien en kunnen helpen met onze kennis. Op kantoor, of bij hen thuis. Want succes maken we samen. En delen we samen. Countus. Daar reken je op!

Markt 29
5451 BS  Mill
T 0485 – 454596
E p.vanlieshout@countus.nl
www.countus.nl

Logo-kleur-1-1