Welkom op de groenste eventlocatie van Nederland!

Geloof jij net als ons dat het anders kan? Géén impactloze events op een standaard eventlocatie, maar verrassende concepten in een unieke groene setting. Als onderdeel van een 160 jaar oud familiebedrijf maken wij van jouw event een duurzame, inspirerende en groene beleving.

Onze locatie met industriële looks vind je midden tussen de duizenden bomen van Boomkwekerij Ebben. Op 15 minuten rijden van Nijmegen in de landelijke, waterrijke en bosrijke omgeving van Cuijk. Dankzij 11 flexibele ruimtes van 20 tot 3.000 personen, ruim 1.000 gratis verharde parkeerplaatsen én ons gepassioneerde team bieden we je alle ruimte voor het organiseren van diverse evenementen. Met verschillende duurzame highlights en ruim 500.000 bomen zorgen we er bovendien voor dat jouw event volledig CO2 neutraal georganiseerd wordt.

Verscholen op het dak van Inspyrium vind je misschien wel het mooiste plekje van onze locatie. Met 1.200 m2 begroeid met fruitgewassen en honderden kruiden waan je je op onze daktuin in een unieke sfeer. Het waanzinnige uitzicht doet de rest. Als het zonnetje onverhoopt niet schijnt halen wij net zo makkelijk het buiten gevoel naar binnen door de decoratie met bomen tot wel 12 meter (!) hoog. Ontdek daarnaast onze bijzondere break-out ruimtes als een boomhut, kas en onze Amerikaanse schoolbussen.

Met een gepassioneerd team van eventmanagers gaan we samen met jou de strijd aan tegen impactloze evenementen. We denken met je mee, staan altijd voor je klaar en houden ervan om dingen net even anders te doen. Laat je volledig ontzorgen door alles tot in de puntjes door ons te laten organiseren. Werk je liever met eigen leveranciers? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We werken altijd met één vast aanspreekpunt voorafgaand en tijdens jouw evenement.

We nodigen je van harte uit voor een rondleiding, een heerlijke kop koffie in onze daktuin of een brainstormsessie onder de bomen. We rollen de groene loper graag voor je uit!

INSPYRIUM
Beerseweg 45
5431 LB  Cuijk
Postbus 124
5430 AC Cuijk
0485-319763
www.inspyrium.nl
elize@inspyrium.nl