For the event hero that dares to say “f*ck the average”, Inspyrium is the event venue where you can save the world from boring events.

Natuurlijke weelde
Van boomkwekerij tot duurzame en inspirerende eventvenue. Een prachtig schoolvoorbeeld van een visie die prikkelt: “f*ck the average”. Ruim 150 jaar loopt Boomkwekerij Ebben voorop in de groenbranche. Dit resulteert vandaag de dag in 500 hectare aan landerijen (dat zijn toch zo’n 1.000 voetbalvelden!). Te midden van deze natuurlijke weelde is in 2012 het Inspyrium gerealiseerd.

Industriële & groene beleving
Een locatie met industriële looks en een duurzaam fundament, waar de groene beleving vanaf spat! Direct bij aankomst wanen uw gasten zich in een natuurlijke ambiance. Zo springen de bomen op de twee daktuinen direct in het oog en betreedt men via het terras met grote meerstammige bomen het Inspyrium. Ook bij de ontwikkeling en inrichting van de ruimtes stond de groenbeleving voorop. Gecombineerd met de robuuste, industriële uitstraling en het flexibele karakter bieden de ruimtes alle vrijheid voor inspirerende events. Tel daar de mogelijkheid voor het plaatsen van grote bomen in bakken (tot wel 12 meter hoog) in de ruimtes bij op en je maakt de duurzame beleving écht tastbaar!

Event hero
Dankzij ons gepassioneerde en creatieve team is het Inspyrium de partner die gaat voor compromisloze kwaliteit. Met onze unieke locatie als fundament bieden wij jou maar al te graag de mogelijkheid om de wereld te redden van saaie events!

Kortom…

For the event hero that dares to say “f*ck the average”, Inspyrium is the event venue where you can save the world from boring events.

EBBEN INSPYRIUM
Beerseweg 45
5431 LB  Cuijk
Postbus 124
5430 AC Cuijk
0485-319763
06-10409552 (Angelique Peppinck – Event manager)
www.inspyrium.nl
angelique@inspyrium.nl