Gebr. Janssen b.v. is een vertrouwde specialist in dakbedekking, installatietechniek, sanitair en riooltechniek. Al meer dan 100 jaar maken en onderhouden we de daken van verschillende soorten gebouwen: van particuliere woningen tot historische panden. Daarbij kan het gaan om functionele, platte constructies van duizenden vierkante meters, maar ook om ambachtelijk vakwerk. Bovendien is tijdsdruk geen enkel probleem. Door de inzet van complete ploeg van vakmensen én een imposant magazijn, klaren wij elke klus op tijd.

Gebr. Janssen, een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Bovendien willen we een degelijke én innovatieve partner zijn. Degelijk als het gaat om kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid, innovatief op het gebied van materialen, werkwijze en branchebetrokkenheid. Gebr. Janssen is een flexibele en veelzijdige partner, met een duidelijke werkwijze: afspraak = afspraak.

MVO Mission statement: Gebr. Janssen neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en wil bij alle activiteiten continu een juiste balans vinden tussen verantwoorde sociale, milieu en economische effecten. Door het voortdurend analyseren van de impact van de bedrijfsvoering op mens en milieu, verbeteren we die processen waarbij de beste resultaten geboekt worden met het minimaliseren van de negatieve en maximaleren van de positieve impact.

Contactpersoon: Peter van Houtum

Hagelkruisstraat 6
5835 BD Beugen

T 0485 – 369696
E  p.v.houtum@janssenbeugen.nl

www.janssenbeugen.nl