arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

J.L. Laarakkers

J.L. Laarakkers, koploper in kennis en kunde

Laarakkers beheerst het proces van slopen en saneren van gebouwen en grondpercelen. Daarnaast vallen onder de Laarakkers groep bedrijven voor recycling en grondstukrevitalisering.

Voor Laarakkers is slopen meer dan alleen het afbreken van gebouwen. Slopen vraagt om kennis en vakmanschap. Al drie generaties lang zijn wij dagelijks aan de slag met het gepland slopen van gebouwen. Dat doen wij met ruim 100 eigen en circa 40 externe medewerkers. Wij slopen ca. 600 projecten per jaar, dus ruim twee per werkdag.  Daarbij komen wij telkens voor nieuwe uitdagingen te staan, echter vinden wij voor ieder probleem een passende oplossing. Voor ons is geen sloop te hoog en geen sanering te moeilijk.

Wij voldoen aan alle door de overheid gestelde eisen en hebben daarnaast aandacht voor mens en milieu. Als toekomstgerichte onderneming – wij slopen het verleden – zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons de dagelijkse praktijk. Maar liefst 98% van de materialen en stoffen die vrijkomen bij sloop worden hergebruikt. Wij slopen en saneren CO2-neutraal en leveren daarmee dagelijks een bijdrage aan natuur en milieu. En dus ook aan een leefbare omgeving voor u.

Geen project zo complex of Laarakkers heeft een slimme oplossing!

J.H. Laarakkers B.V.

Contactpersoon: Wiljan Laarakkers

Stalenberg 18
5836 AW Sambeek

T 0485 – 580180
E info@laarakkers.nl

www.laarakkers.nl

Logo_Laarakkers_RGB