arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

UWV

Het WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant ondersteunt en adviseert u kosteloos bij werving en selectie. Maar ook voor arbeidsmarktinformatie over uw branche en advies over subsidies waar u gebruik van kunt maken wanneer u iemand met een uitkering in dienst neemt.

Van het invullen van vacatures, het creëren van leer/werkplekken tot het meedenken in de bedrijfsvoering: onze adviseurs en accountmanagers zoeken naar oplossingen voor uw vragen op het gebied van vacature invulling, werving en selectie van geschikte werknemers. Wij kennen de arbeidsmarkt en zijn thuis in diverse branches en sectoren.

We helpen werkzoekenden met een uitkering  bij het vinden van een baan of geschikte omscholing. Zij zijn gemotiveerd om bij een werkgever aan de slag te gaan. Wij bieden u de ondersteuning die noodzakelijk is om deze mensen succesvol in uw organisatie te plaatsen. Wij kennen onze kandidaten en kijken of er mogelijk een match is met uw vacature en bedrijfscultuur.

Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Het is onze missie om, samen met onze publieke en private partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

Bij vragen staan wij voor U klaar en zullen ons uiterste best doen U van dienst te zijn.

Contactpersonen:
Bob Gerrits
06-15169611
Bob.Gerrits@uwv.nl

Caroline Coerwinkel
Caroline.Coerwinkel@uwv.nl

www.uwv.nl
www.werk.nl
www.wspnob.nl
www.1werkcentrum.nl

Zwaanstraat 7
5431 BP Cuijk

uwv-Logo