arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

UWV WERKbedrijf

Zoekt u personeel? Het WerkgeversServicepunt Noord Brabant ondersteunt en adviseert u kosteloos bij de werving en selectie. Maar ook voor arbeidsmarktinformatie over uw branche en advies over subsidies die u mogelijk kunt inzetten wanneer u werkzoekenden met een uitkering in dienst neemt.

Van het invullen van vacatures, het creëren van leer/werkplekken tot het meedenken in de bedrijfsvoering; Onze adviseurs en accountmanagers zoeken naar oplossingen voor uw vragen op het gebied van vacature invulling, werving en selectie van geschikte werknemers. Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt en zijn thuis in diverse branches en sectoren.

Wij hebben een groot bestand werkzoekenden met een uitkering (WSW, WW, Wajong, Wia/Wao, WWB en IOAW). Zij zijn gemotiveerd om bij een werkgever aan de slag te gaan. Wij bieden u de ondersteuning die noodzakelijk is om deze mensen succesvol in uw organisatie te plaatsen. Wij kennen onze kandidaten en kijken of deze het juiste profiel hebben voor uw bedrijfscultuur.

Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. Het is onze missie om, samen met onze publieke en private partners, verschil te maken door werken voor mensen te bevorderen.

Bij vragen staan wij voor U klaar en zullen ons uiterste best doen U van dienst te zijn.

www.uwv.nl
www.werk.nl
www.wspnob.nl

Contactpersonen:

Bob Gerrits
Bob.Gerrits@uwv.nl

Marlon Derks van de Ven
Marlon.Derks@uwv.nl

Caroline Coerwinkel
Caroline.Coerwinkel@uwv.nl

Zwaanstraat 7
5431 BP Cuijk

foto-uwv-t.b.v.-website-239×239 (1)