arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Bureau Vet viert 10 jarig bestaan met FD Gazellen en HubSpot Diamond Partnership

Bureau Vet (Cubox-lid) heeft een FD Gazellen ontvangen. De award is een beloning voor de groei die het bedrijf de afgelopen 10 jaar heeft doorgemaakt. Van klein websitebureau is het bedrijf uit Boxmeer uitgegroeid tot een landelijk inbound marketing en sales bureau met inmiddels 16 medewerkers. Sinds kort is Bureau Vet bovendien HubSpot Diamond Partner.

FD Gazellen
De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door Het Financieel Dagblad. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de omzetgroei over de afgelopen 3 jaar. Bureau Vet behoort tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

10 jaar Bureau Vet
De toekenning van de award valt samen met het 10-jarig bestaan van Bureau Vet. In 2016 won oprichter Erik Verpoort de Startersprijs bij de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg. De FD Gazellen is opnieuw een beloning voor het bedrijf van Verpoort en mede-eigenaar Ron Schaminee.

Inbound filosofie
Bureau Vet helpt bedrijven de switch te maken naar inbound marketing en sales. De inbound filosofie stelt de klant centraal en legt de nadruk op helpen in plaats van verkopen, dit in tegenstelling tot ‘ouderwetse’ outbound marketing waarbij de nadruk ligt op het product of dienst.

HubSpot Diamond Partner
Sinds 5 jaar is Bureau Vet partner van HubSpot, enterprise CRM-, Marketing-, en Sales-software die het leven van elke marketeer en salesmedewerker efficiënter en succesvoller maakt. Hierin behoort Bureau Vet tot de top agencies van de Benelux. Onlangs werd Bureau Vet hiervoor door HubSpot beloond met het HubSpot Diamond Partnership, de op één na hoogste onderscheiding voor HubSpot partners.