arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

DeGraeF: één nieuwe frisse Graafse krant

Vanaf september in de brievenbus

GRAVE – DeGraeF is de naam van een nieuwe krant in de gemeente Grave, die tijdens het eerste weekeinde van september huis-aan-huis op de deurmat is gevallen. Eens in de twee weken gaat Dé Graafse Krant verschijnen op de adressen van zo’n 5500 huishoudens.

“Met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers werken wij samen aan een innovatieve, moderne krant. Bekend in de gemeenten Boxmeer, Cuijk en Sint Anthonis en straks ook in Grave. Een nieuwe krant gemaakt voor en door inwoners van de gemeente Grave”, aldus uitgever Ron Bäumler.
Een krant met het laatste nieuws, maar ook met achtergronden en leuke interviews van diverse medewerkers en correspondenten uit de regio. Verder met columns van onder meer Karin Verhaak, Peter Linders, Ank Bannink en burgemeester Toon van Asseldonk. Uiteraard berichten over sport, politiek, cultuur en kunst, maar ook de nieuwtjes en informatie van de ondernemers en hun bedrijven.

Een eigentijds en modern logo is voor DeGraeF gemaakt door grafisch ontwerper Suzanne Menheere uit Grave.

Voorop staat dat DeGraeF een krant wordt waar inwoners hun informatie kunnen vinden over hun stad Grave, én niet te vergeten over de kerkdorpen Escharen, Gassel en Velp. Maar ook zal nieuws uit het nieuwe Land van Cuijk niet ontbreken.

Ron Bäumler: “Met DeBoK en DeStieR hebben wij inmiddels bewezen een serieuze speler te zijn op mediagebied. Met de komst van onze derde krant in de gemeente Grave spelen wij in op de komende herindeling naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Daarnaast werken wij nauw samen met de Nèije Krant in gemeente Mill, waardoor wij in het gehele Land van Cuijk verschijnen. Een volledige dekking dus, met onze tweewekelijkse lokale huis-aan-huis uitgaven.”