arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Jubileum-actie Cubox Businessplatform

Het 25 jarig bestaan van Cubox een een mooie gelegenheid om een onvergetelijk netwerkfeest te organiseren in het laatste kwartaal van 2021. In 2020 hebben we helaas weinig fysieke netwerk momenten gehad. Dat was erg jammer en we merken dan ook dat er veel behoefte is elkaar op te zoeken en zichtbaar te zijn.

Social Media actie voor leden:
Via het platform van inzaken.nl is Cubox, in het kader van ons 25 jarig bestaan, de mogelijkheid geboden ieder lid zichtbaar aandacht te geven. Alle leden krijgen de mogelijkheid zich persoonlijk voor te stellen als ondernemer in het gebied. Dit op basis van een vraag/antwoord formulier met een passende foto. Inzaken.nl zal de presentaties van de leden delen via de socials en er een positie voor creëren op de website gedurende het jaar 2021. Hiermee creëren we een contactmoment voor onze leden en geven we als ondernemersvereniging ook aandacht aan ons 25 jarig jubileum. Aan deze actie zijn géén kosten verbonden.

Extra:
Met de komende editie van InZaken zal ook uitgebreid stilgestaan worden bij het jubileum van CUBOX. Er komt een cover special waarbij we 25 jaar CUBOX toelichten en aangeven waar we als vereniging voor staan.
De leden krijgen de mogelijkheid zich te presenteren in het magazine. Dit door een reportage af te nemen waarbij de mogelijkheid is de organisatie of (nieuwe) diensten voor te stellen aan ondernemend Land van Cuijk & Noord Limburg.
Let op; dit aanbod geldt slechts in combinatie met deze special en is uitsluitend voor onze leden.
De leden van Cubox kunnen gebruik maken van onderstaand, sterk gereduceerd, aanbod:

  • Een kwart pagina tegen een vergoeding van € 195,00 – (normaal € 325,00);
  • Een halve pagina tegen vergoeding van € 295,00 – (normaal € 595,00);
  • Een hele pagina voor € 495,00 – (normaal € 995,00).

Een redacteur zorgt voor een mooie, interessante reportage en de fotograaf maakt een afspraak voor een passende foto.

InZaken wordt verspreid in een oplage van 6.000 exemplaren in de regio. Daarnaast zorgen ze ook voor een sterk online bereik via InZaken.nl
Alle artikelen worden op het ondernemersplatform geplaatst. Daarnaast worden ze ook via een groot social media netwerk gedeeld.
Deze speciale actie voor Cubox-leden geeft jullie als lid de kans een stuk zichtbaarheid te creëren met het oog op een periode, waarin netwerken weer mogelijk gaat worden. Zeker in combinatie met het aanbod waarbij onze leden sowieso voorgesteld worden via het online netwerk van InZaken.nl

InZaken zal jullie de komende periode een vragenformulier toezenden voor de kosteloze online zichtbaarheid van jou als ondernemer via de social media kanalen.
Daarnaast kun je als lid geheel vrijblijvend gebruik maken van het bovenstaande aanbod (sterk gereduceerd tarief) in combinatie met de CUBOX special in de editie.

Je wordt op korte termijn benaderd over deze actie!