arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Nieuw gezicht in management Renske Natuurlijke Diervoeding B.V.

Wisseling van wacht in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf 1 januari 2021 de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

Avontuur
Deze verschuivingen binnen het team zijn ontstaan door het aanstaande vertrek van sales directeur Frank van Zutphen en marketing directeur Eric van den Berg. “We vinden het ontzettend jammer dat ze ons gaan verlaten. Eric heeft meer dan twintig jaar bij ons gewerkt. En ook Frank is al zeven jaar voor velen een vertrouwd gezicht. We gunnen ze allebei een prachtig nieuw avontuur”, aldus Renske van den Berg, grondlegster van het bedrijf.

Innovatie
Ze vertelt verder: “In Niels Horrevoets hebben we dé man gevonden, die een brug kan slaan tussen ons marketing- en salesteam. Met zijn jarenlange ervaring in diverse functies kent hij de branche op zijn duimpje. Jan-Hilco van den Berg is zijn rechterhand en verzorgt het contact met de buitendienst. Voor onze klanten verandert er dan ook niets. De lijnen blijven kort en we blijven verrassen met nieuwe producten. Jan van den Berg gaat zich namelijk volledig op innovatie richten. Zo blijven we ons familiebedrijf verder professionaliseren. Met daarbij één doel voor ogen: we willen de beste voeding ontwikkelen voor honden en katten.”

“We zouden graag een feestelijk afscheid voor Frank en Eric organiseren, maar helaas is dat op dit moment niet mogelijk door alle coronamaatregelen. Maar uitstel betekent natuurlijk geen afstel”, besluit Renske van den Berg. Wie de aankomende tijd Frank van Zutphen en Eric van den Berg digitaal of telefonisch wil uitzwaaien, kan ze sowieso tot 1 januari 2021 bereiken via de gebruikelijke contactgegevens.

Beide heren kijken met een positief gevoel terug op hun tijd bij het bedrijf:
Eric van den Berg is twintig jaar werkzaam bij Renske Natuurlijke Diervoeding, waarvan de laatste zeven jaar als mede-eigenaar. “Ik kijk terug op een zeer leerzame periode vol met onvergetelijke belevenissen en bijzondere ontmoetingen. Nu is het tijd voor een nieuwe stap en ga ik ons familiebedrijf verlaten. Vol vertrouwen en optimisme kijk ik naar de toekomst; niet alleen voor mij privé, maar ook voor Renske Natuurlijke Diervoeding.”

Frank van Zutphen heeft zeven jaar met veel plezier mede vormgegeven aan de groei van Renske Natuurlijke Diervoeding. “Het is mooi om te zien dat een bedrijf dat uit passie is ontstaan, zo’n grote groei heeft weten te realiseren. Renske heeft veel trouwe fans en een goed imago in de markt. Ik ben trots dat we dat met ons team hebben weten te realiseren. Voor mij is het nu tijd om nieuwe paden te betreden en inspiratie op te doen op weg naar een (nog onbekende) toekomst. Mijn Renske-collega’s wens ik alle goed en succes met de verdere uitbouw van dit prachtige bedrijf.”

                                      V.l.n.r. Erik van den Berg, Frank van Zutphen en Niels Horrevoets
(Fotografie Patrick Bongartz)