arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Slooten van den Bogaart genomineerd voor prestigieuze prijs

Het Cuijkse accountantskantoor Slooten van den Bogaart (Cubox-lid) is genomineerd voor een Exact Cloud Award. Dat is de jaarlijkse verkiezing van softwareleverancier Exact, voor administratie- en accountantskantoren die innovatie en online samenwerking hoog op de agenda hebben staan.

Bij Slooten van den Bogaart kregen ze vorige week te horen dat ze tot de laatste tien kandidaten behoren. Gewapend met een taart en een confettikanon kwam een driekoppige delegatie van Exact naar Cuijk om het nieuws persoonlijk te brengen.

‘Dikke prijs’
“We zijn op zich al trots dat we tot de top tien zijn doorgedrongen, aangezien er in Nederland zo’n vierduizend kantoren met de software van Exact werken”, aldus een gelukkige Remco van Slooten. “Maar nu we genomineerd zijn, willen we winnen ook”, vult compagnon Eric van den Bogaart aan. “Zou toch mooi zijn als een klein Cuijks kantoor met zo’n dikke prijs gaat lopen?”

‘Hulp van het publiek’

Het publiek kan Slooten van den Bogaart een handje helpen, want naast de Cloud Award wordt er ook een publieksprijs uitgereikt; de zogeheten ‘Crowd Award’. Begin november maakt Exact de winnaars bekend.
Gun je stem aan Slooten van den Boogaart en ga naar: https://www.exact.com/nl/branche/accountancy/cloud-award/slootenvandenbogaart