• do
  22
  nov
  2018
  17:00

  Zoals eerder aangekondigd zal op donderdag 22 november de laatste Cubox bijeenkomst van 2018 plaatsvinden. En wat voor een. We hebben voor jullie een bijzonder gevarieerd programma met spanning, ontspanning en veel humor waaraan bijna niet te ontsnappen valt!

  We starten het programma met een bezoek aan de Escape Rooms van City Resort. Met je groep word je opgesloten en binnen deze besloten ruimte krijg je een uur de tijd om eruit te ontsnappen. Door een aantal puzzels op te lossen kun je bij de uitgang komen.

  Wijziging in het programma!

  Het eerste deel wordt een wisselprogramma. Naast een bezoek aan de escape rooms brengen we ook een bezoek aan de de Bauland Kliniek (voorheen Sanavisie). Hier krijg je een presentatie over plastische chirurgie en een rondleiding door de kliniek en OK.

  Na het wisselprogramma gaan we aan tafel voor het diner en we sluiten het jaar af met een knaller: het komische cabaret-duo Joep (van Deudekom) en Rob (Urgert).

  Rond de klok van 19.00 uur gaan we zelf ‘aan tafel’ om een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen. Tijdens het diner zullen we per gang wisselen van tafel zodat ook het netwerk element aandacht krijgt tijdens deze avond. Onze voorzitter zal de bekende korte jaarvergadering houden en we zullen afscheid nemen van drie zeer gewaardeerde bestuursleden: Maaike Walraven, Emile Willems en Philip van Haeren.

  De avond sluiten we af met een knaller, namelijk met het komische cabaret-duo Joep van Deudekom en Rob Urgert. Als duo zijn Joep en Rob bekend van de tv-programma's ‘De Kwis’, 'Onder de tram' en 'Tussen de Oren'. 'Hoe word ik succesvoller dan mijn collega's?' is een quiz, waarbij Rob en Joep gekeken hebben naar wat de wetenschap is achter succes. Hoe kan iemand succesvol worden? Beide heren ‘verduidelijken’ dit middels bijzondere foto's, filmpjes en experimenten. Kortom: humor en inhoud op niveau!

  Wie even lekker wil ontsnappen aan ‘business as usual’ , komt donderdag 22 november naar Fitland.

  Voor dit bijzondere programma willen we ook graag uw partner uitnodigen. Een mooie mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met uw ondernemersnetwerk tijdens een avond vol vermaak.

  De bijdrage van € 27,50 per deelnemer wordt op de gebruikelijke wijze geïncasseerd.

  Cubox Bestuur

  Programma:
  Datum: 22 november 2018
  Locatie: Fitland Mill

  17.00     Inloop
  17.30     Wisselprogramma: Escape rooms City Resort/Bezoek aan de Bauland Kliniek
  19.00     Aan tafel voor een 3-gangen diner
  20.00     Jaarvergadering met afscheid 3 bestuursleden
  21.00     Joep van Deudekom & Rob Urgert
                Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?
  22.00     Einde programma + ontsnappingsborrel