arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Archief

woensdag 18 sep

Terugkoppeling bezoek Buitenplaats Zevenhutten

Met de ogen nog niet geheel droog na een indrukwekkende uitvaart liepen we, een dag later, binnen bij het crematorium van de familie Schrijen. Ze hebben een uitvaartcentrum genaamd  Buitenplaats Zevenhutten. Waarom Buitenplaats hoor ik je denken. Ga gewoon eens kijken en je zult het begrijpen. Het is een prachtig gebouw op een unieke locatie met een warme uitstraling en sfeervol meubilair. Het geheel wordt omringd door grazende dames. De omgeving is rijk aan eekhoorns, dassen, vlinders en meer natuurschoon. Het is veel meer dan een plaats van afscheid. Het is ook een ontmoetingsplek waar je kunt wandelen, fietsen, lunchen of een kop koffie kunt gaan drinken. En overal binnen kun je naar buiten kijken.

Bianca en Piet Schrijen nodigden ons uit om deze plek met hen te omarmen als een fijne locatie waar herinneringen een plek krijgen. Geheel in het thema heeft Patrick Lambrechts, partner bij Bol adviseurs een lezing gegeven, waarbij onderwijl heerlijke gerechten werden geserveerd aan de leden van Cubox. Hij sprak tijdens deze lezing over de schijf van 5 rondom je bedrijfsoverdracht. Dat het beter is dit vooraf, voor je eventuele overlijden te regelen dan na de dood. Zo is niet alleen de administratieve rompslomp hiermee verholpen, wat rust geeft in deze dan toch al moeilijke tijd. Het geeft de nabestaanden ook belastingdienst-technisch veel voordelen.

Na een overheerlijk toetje was het tijd om de benen te strekken en volgde er een uitgebreide rondleiding. Van de aula naar de familiekamer, naar de oven en de bijbehorende ruimte achter de schermen. Erg indrukwekkend.

Afsluitend hebben we er een glaasje wijn op gedronken en geproost op het leven!
Organisatie, Bedankt!

dinsdag 28 mei

Terugkoppeling Business Event 2019

Business Event ofwel BE-2019

Wie er niet was heeft echt wat gemist!

Van de drie opties waaruit we vooraf konden kiezen had ik gekozen voor educatie wat betekende dat we met een bus naar ROC de Leijgraaf reden en een presentatie van de opleiding Laboratoriumtechniek kregen.

Lees meer……

 

donderdag 14 feb

Terugkoppeling bijeenkomst 'Valentines Day"

Valentijnsdag, 14 februari. Een avond vol snelle dates en zakelijke flirts.

Op de prachtige lokatie Onder de Panne in Beugen. Anneke van der Voort (onze gastspreker) trapte de avond af met uitleg en de voordelen van LinkedIn. Vervolgens werd het ‘speeddaten’ ingezet.

Lees meer

donderdag 22 nov

Terugkoppeling bijeenkomst `Business as Usual`

De steekwoorden van de Cubox bijeenkomst van 22 november 2018 bij Fitland in Mill waren “spanning, ontspanning en veel humor”.

Lees meer

woensdag 19 sep

Terugblik CuBox zet de bloemetjes buiten

Woensdag 19 september jl. was het weer zover. Een bijzondere bijeenkomst van Cubox, waarbij de “bloemetjes buiten werden gezet”.

Lees meer

donderdag 14 jun

Terugblik 'Cubox on the Move'

Op donderdag 14 juni jl. was “Cubox on the Move”. De hartelijke, informele ontvangst was bij Mondial van Dijk, waar wij onder het genot van een heerlijk soepje bijgepraat zijn door Roel en Stijn van Dijk over de activiteiten van Mondial Van Dijk.

Lees meer

donderdag 01 mrt

Terugblik bijeenkomst 1 maart 2018 "De Kip en het Ei"

Op donderdag 1 maart jl. kon iedereen bij Cubox zijn “ei” kwijt.

Lees meer

maandag 13 nov

'Zo, en nu eerst een BAVARIA’

Op donderdag 23 november jl. was het zover; onder ‘zeer natte’ omstandigheden vertrokken 2 bussen met Cubox-leden van de parkeerplaats bij Van der Valk Cuijk naar bierbrouwer Bavaria in Lieshout voor een ‘natje en een droogje’.

Lees meer

donderdag 14 sep

Bedrijvig Beurs Daag Cubox Uit!

Dit was het thema van de Cubox-bijeenkomst van 14 september jl. Na het genieten van een italiaans buffet op het “stormvaste” dakterras van het Inspyrium in Cuijk hebben wij kennisgemaakt met een drietal vormen van presenteren.

Lees meer

woensdag 28 jun

Een pondje Duurzaamheid, graag!

Eh … mag het soms een onsje meer zijn, mijnheer? De keuzevraag van nu om duurzaam te werk te gaan, zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Dan wordt de zachte vraag van vandaag een harde eis van morgen.

Lees meer

donderdag 06 apr

BusinessEvent 2017

BusinessEvent2017

Lees meer

woensdag 15 mrt

Bajesklanten

Op de woensdagen 15 maart óf 22 maart a.s. gaan we op zoek naar onze ware klanten. En waar kan dit beter gebeuren, dan. . . in de gevangenis van Grave! Want juist hier zitten de meest (opr)echte klanten. Bajesklanten. (En natuurlijk is ook hier de ene klant de andere niet, maar dat is echt niet heel veel anders dan bij uw bedrijf).

Lees meer