arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Slooten van den Bogaart wint Exact Crowd Award 2020

Het Cuijkse accountantskantoor Slooten van den Bogaart heeft de Exact Crowd Award gewonnen. Dat werd afgelopen woensdag bekend gemaakt tijdens het evenement Exact Live, dat dit jaar volledig virtueel plaatsvond vanwege corona. Via een videoverbinding was te zien hoe een tweekoppige delegatie van Exact naar Cuijk kwam om de prestigieuze prijs persoonlijk te overhandigen. De Exact Crowd Award is de publieksprijs die sinds vorig jaar wordt uitgereikt naast de Exact Cloud Award. Dat is de jaarlijkse verkiezing voor administratie- en accountantskantoren die innovatie en online samenwerking hoog op de agenda hebben staan. Volgens Exact sleepte Slooten van den Bogaart veruit de meeste publieksstemmen in de wacht.

Dé Exact-specialist van Zuidoost-Nederland
Sinds enige tijd profileert Slooten van den Bogaart zich in de regio nadrukkelijk als dé specialist op het gebied van Exact Online. “Deze publieksprijs zien we als een bevestiging dat we daarin een goede keuze hebben gemaakt”, reageert een verheugde Remco van Slooten.
Waarde toevoegen voor ondernemers

Ook zijn compagnon Eric van den Bogaart is enthousiast: “We hopen dat dit nog meer ondernemers het zetje geeft om met hun boekhouding over te stappen naar de cloud en online met ons samen te werken. Want daardoor kunnen wij als accountant écht waarde toevoegen. Geen bonnetjes kloppen, maar adviseren en attenderen.”

Dikke vette dankjewel
Remco wil daar nog één ding aan toevoegen: “Een dikke vette dankjewel aan iedereen die op ons heeft gestemd. Want we beseffen maar al te goed dat we deze prijs te danken hebben aan al die relaties, vrienden en bekenden die hun stem hebben uitgebracht!”

w